Om oss

FysioTeamet Örnsköldsvik

Verksamheten på FysioTeamet karakteriseras av en helhetssyn där alla ska bemötas med respekt, intresse och engagemang och där målsättningen är att medverka till att människor ska kunna leva ett så aktivt liv som de själva vill.

 

FysioTeamet behandlar alla möjliga led- och muskelbesvär, gammal som ung samt elitidrottaren och vardagsmotionärer. Vi strävar så klart mot att få tillbaka människan i aktivitet så fort som möjligt efter skada eller sjukdom. Här får du ta del av hög kompetens med många års klinisk erfarenhet.

 

Hos FysioTeamet kan du få hjälp med allt inom idrottsmedicin, rehabiliteringsträning, manuell terapi (OMT), McKenzie, ortopediska fotbäddar, ergonomi och friskvård. Ambitionen är att skräddarsy individuella lösningar och att dessa baseras på de önskemål individen har.

FysioTeamet utgörs av sjukgymnasterna Liv Agvald och Patrik Edman som båda har avtal med landstinget Västernorrland och därigenom verkar under den så kallade nationella taxan.

 

Det innebär att du som patient betalar patientavgift 300:- och att frikort gäller, precis som på vårdcentral eller sjukhus. Upp till 20 år fyllda är det helt avgiftsfritt.

 

Sedan hösten 2014 hittar ni oss på Lasarettsgatan 9 i centrala Örnsköldsvik, i fd Vårdcentralen Vikens lokaler, ingång via hotell Focus.